Välkommen till oss på GL Hiss

Proffs på lågfartshissar

Om oss på GL HISS

GL Hiss & Automatic AB startades år 1995, från Juni 2012 förvärvades MG Hiss AB (Göteborg) som går in i GL Hiss aktie bolag. Från Juni 2015 förvärvades AJ hiss som är verksamma i Stockholm med omnejd företaget lever vidare som eget AB, Med detta har vi inom företaget fått en bredare kompetens och större möjligheter för att utvecklas inför framtiden. GL Hiss Idag är vi tolv stycken anställda på företaget och vid behov har vi möjlighet att hyra in personal.
Vårt företag är baserat i Kinna (huvudkontor) och Göteborg. Vi arbetar med att underlätta rörelsehindrade människors vardag. Vi verkar i privat och i offentlig miljö med allt från bostadsanpassning till personhissar.
Vi erbjuder Er en bra service när det gäller försäljning,  installationer, service, reparationer samt teknisk information. 
När det gäller begagnade hissar så har vi stor erfarenhet av återanvändning samt att vi nästan alltid har ett antal begagnade hissar i lager.

Proffs på lågfartshissar

Vi kallar oss ”Proffs på lågfartshissar” – kanske ett väl pretentiöst tilltal men likväl ett uttryck för de uppgifter vi velat koncentrera oss och på de lösningar som vi kan erbjuda.

Vad vi kan erbjuda

Vi kan genom ovärderlig erfarenhet, bl a från nära samarbete med kommuner och byggnadsföretag genuin yrkesskicklighet erbjuda Er helt individuellt anpassande och kompletta lösningar. Våra produkter och tjänster kan sammanfattas enligt följande:

Scroll to Top