Flow X

Passar de allra flesta trappor

Flow X

Passar de allra flesta trappor raka, svängda eller spiral, även i extremt smala och branta trappor. Placeras med fördel i innersväng. Stolen är av högsta komfort och kan anpassas efter specifika önskemål och situationer. Fördelen i innersväng är att trappan är fri i yttersväng där trappsteg är breda för att möjliggöra att lätt gå i trappan.

Flow X en säker och flexibel hiss

Flow X klarar även de brantaste, smalaste och mest svårforcerade spiraltrappor med ASL tekniken (stolsvridning under färd) på ett bekvämt och säkert sätt. Hissen löper på ett rör.

ASL- Tillverkad med den allra senaste tekniken kan Flow X installeras i nästan alla typer av trappor. Den avancerade vrid- och nivåtekniken (ASL) gör det möjligt för Flow X att monteras i trappor så smala som 610 mm. Denna egenskap är unik för Flow X och gör att din trapphiss kan vrida sig under rörelse. Detta gör den till en av de mest anpassningsbara trapphissarna i världen.

 

En unik vertikalavslutning (dropp avslut) vid nedre stannplan eliminerar alla behov av rörliga uppfällbara gejdavslutningar och lämnar ändå fri passage genom närliggande dörröppningar. Vid behov av separat parkeringsläge eller ett alternativt av- och påstigningsläge kan gejdskenan förlängas ”runt hörnet”.

Säker och enkel att använda

Våra plattformshissar uppfyller kraven i europeisk och svensk säkerhetsstandard och är så säkra och enkla att använda att även barn klarar det galant.

Unika finesser med Flow X – Avgörande fördelar

Scroll to Top