C1

En elegant korghiss

Korghiss C1

C1 är en skruvdriven korghiss vars design är mångsidig, kvalitet och komfort in i minsta detalj. Hissen kan levereras med prefabricerat schakt i stål eller glas för snabbt och enkelt montage. Det gör vår korghiss till ett utmärkt alternativ till konventionella hissar med låg grop (100mm) och topphöjd på 2500mm.

Korghiss

C1 är en korghiss av hög kvalitet, tack vare vårt smarta prefabricerade koncept kan hissen levereras med eller utan schakt. Passar i såväl nya som befintliga byggnader. C1 är en kostnadseffektiv lösning som inte kräver något omfattande ombyggnadsarbete, Installationen är enkel att genomföra och kräver bara en schaktgrop på 100 mm och en topphöjd på endast 2500mm.

korghiss

Design / Kvalitet / Flexibilitet

Vid val av schakt är det som standard pulverlackerat i RAL 9016 vit kulör men kan väljas i valfri RAL kulör eller i glas utförande. Korg kulör är standard vit med en manöverpanel i rostfritt utförande, men kan även utrustas med valfri RAL kulör, glas eller en stor spegel på valfri sida. Skjutdörrar är i standard vit kulör, men kan även här väljas i valfri RAL kulör och även glas kan väljas till.

Design för alla

C1 är estetiskt utformad med skjutdörrar i en rad olika färger som passar alla tänkbara inredningskrav. Den attraktivt utformade kabinhissen får sin varma atmosfär tack vare den mjuka LED-belysningen i det frostvita glastaket. Välj väggar bestående av stålpaneler i vit RAL 9016, med hörnprofiler i aluminium och speglar som omger kontrollpanelen som standard. Eller skräddarsy kabinhissen efter eget val. Gör hissen till en del av din egen färgskala.

Den bekväma kabinhissen för alla byggnadstyper – offentliga, kommersiella eller privata fastigheter.

Ladda ned broschyren

Scroll to Top