Project Description

GL 630 C1 Pure


 

Korghiss GL 630 C1 Pure från Cibes lift group. Vår mångsidiga korghiss med märklast 630 kg,
som kan levereras med eller utan hiss schakt

GL 630 C1 Pure är en skruvdriven korghiss vars design är mångsidig, kvalitet och komfort in i minsta detalj. Hissen kan levereras med prefabricerat schakt i stål eller glas för snabbt och enkelt montage. Det gör vår korghiss till ett utmärkt alternativ till konventionella hissar med låg grop (100mm) och topphöjd på 2500mm.

En korghiss till överkomligt pris
GL 630 C1 Pure är en korghiss av hög kvalitet men tack vare vårt smarta prefabricerade koncept är priset betydligt lägre än vad du skulle betala för en konventionell hiss.
Passar i såväl nya som befintliga byggnader. Särskilt lämplig i byggnader där enkel installation är ett krav utan onödiga ändringar av den befintliga byggnaden.
GL 630 C1 Pure är en kostnadseffektiv lösning som inte kräver något omfattande ombyggnadsarbete, befintligt schakt eller separat maskinrum om så önskas. Installationen är enkel att genomföra och kräver bara en schaktgrop på 100 mm och en topphöjd på endast 2500mm.

Design / Kvalitet / Flexibilitet
Vid val av schakt är det som standard pulverlackerat i RAL 9016 vit kulör men kan väljas i valfri RAL kulör eller i glas utförande. Korg kulör är standard vit med en manöverpanel i rostfritt utförande, men kan även utrustas med valfri RAL kulör, glas eller en stor spegel på valfri sida. Skjutdörrar är i standard vit kulör, men kan även här väljas i valfri RAL kulör och även glas kan väljas till.

Design för alla

GL 630 C1 Pure är estetiskt utformad med skjutdörrar i en rad olika färger som passar alla tänkbara inredningskrav. Den attraktivt utformade kabinhissen får sin varma atmosfär tack vare den mjuka LED-belysningen i det frostvita glastaket. Välj väggar bestående av stålpaneler i vit RAL 9016, med hörnprofiler i aluminium och speglar som omger kontrollpanelen som standard. Eller skräddarsy kabinhissen efter eget val. Gör hissen till en del av din egen färgskala.

Den bekväma kabinhissen för alla byggnadstyper – offentliga, kommersiella eller
privata fastigheter.

 

  • Transport med helt sluten kabin
  • En kabin som ger en behaglig upplevelse
  • Skjutdörrar kräver mindre utrymme framför
  • Kräver inget separat maskinrum
  • Levereras i små paket för trånga passager
  • Schakt byggs på plats
  • Inga omfattande byggnadsarbeten kravs

Ladda ner broschyr

Broschyr NTD A630C Ny broschy kommer inom kort, kontakta din säljare